Mannen kopen te weinig kleding
Mannen kopen te weinig kleding

Mannen moeten meer kleding kopen

50 procent van de Nederlandse vrouwen is van mening dat haar man te weinig kledingaankopen doet.

Dit blijkt uit het onderzoek dat gedaan is door Fashionchick en Men Today. In tegendeel tot de mannen zijn vrouwen juist kleding addicted, aldus de Nederlandse man. Bijna 50 procent van de mannen zegt dan ook dat de vrouw teveel voor haarzelf koopt. Dit zorgt ervoor dat de gezamenlijke bankrekening leegloopt. Met name op het gebied van schoenen vindt de man dat het hard gaat.

Vrouwen laten hun kleding niet door de man kopen, toch hebben zowel meer dan 50 procent van de mannen als de vrouwen veel vertrouwen in hun partners kledingsmaak.

Afknappers

Vrouwelijke respondenten geven aan dat een hipster-achtig uiterlijk wordt afgeraden. Daarnaast worden te diepe v-halsen, knotjes en skinny jeans ook afgeraden. Een spijkerblouse en een baard worden dan weer wel als sexy ervaren.

De mannen geven aan dat sokken, in combinatie met sandalen, een no-go is. Datzelfde geldt voor harembroeken, blokhakken en broeken met een hoge taille. Daarentegen zijn een crop top, een leren rokje en skinny jeans wel erg populair bij de mannen.

Feestdagen

De feestdagen staan erom bekend dat er dan meer gekocht wordt, maar Kerst slaat alles. Bijna 100 procent van de vrouwen wil tijdens kerst feestelijke kleding aan en een groot gedeelte van de dameskleding wordt dan ook jaarlijks opnieuw gekocht.

Gerelateerde berichten
Laat een antwoord