Online Kinderriemen kopen

Online Kinderriemen kopen

Materiaal

De meeste kinderriemen zijn gemaakt van leer of kunststof. Om leer te produceren gebruikt men een techniek die sinds mensenheugenis gebruikt. Daarin heb je nog wat verschil in kwaliteit. Volnerfleer is de 1e laag en daarmee de duurste en daarna komt het spitleer. Het verschil zit het hem vooral in de kwaliteit van de riem.

Maten kinderriemen

Het is natuurlijk lastig om een goede keuze te maken voor een riem voor je kind. Je wilt graag een goede riem hebben en die moet je kind ook even kunnen dragen. Riemen worden vaak ook op leeftijd ingeschat. Je hebt hier 3 categorieën in. Van 4 tot 7, 7 tot 10 en 11 tot en met 13. Je hebt vaak daarin de maten van begin tot eind: 55 centimeter, 65 centimeter en 75 centimeter. Het maakt nu weinig uit of deze riem nu wat aan de grote kant is omdat de riem niet per se in het midden hoeft te zitten in tegenstelling tot volwassen. Eventueel kun je altijd nog extra gaatjes laten maken in de riem als je vindt dat de riem helemaal lang mee moet kunnen.

Kinderriem modellen

Er zijn verschillende modellen en heel veel verschillende kleuren. Bij kinderen is het assortiment echter heel erg groot. Je hebt natuurlijk alle neutrale riemen in de kleuren zwart, bruin en cognac. Er is wel veel meer te vinden met speciale figuren of kleuren. Vaak zie je een riem van een tekenfilm of iets daarop gebaseerd. Ook zie je vaak figuren zoals sterren en hartjes. Het assortiment is hier heel groot in en je krijgt daar zeker wel wat gevonden.

Outfit kinderen

Zorg ten eerste sowieso dat je kind zelf de riem ook mooi vindt. Zo kun je erachter komen wat hij of zij mooi vindt en kun je je daar op gaan kleden. Probeer als je bijvoorbeeld een riem hebt met sterren ook een shirt te kopen met sterren erop om zo de outfit compleet te maken. Probeer ook vaak de schoenen te laten matchen met de riem om zo nog meer structuur in de outfit te krijgen.

Gerelateerde berichten
Laat een antwoord