Zwembroeken kopen, want de zomer komt er aan!

Zwembroeken kopen, want de zomer komt er aan!

Afgelopen weekend was het voor het eerst in 2016 lekker weer. De zon scheen en op veel plekken in het land steeg het kwik richting de 20 graden. Dit was dan ook meteen te zien; alle terrasjes zaten lekker vol en veel mensen kwamen maandag met kleurtje op de jukbenen op de werkvloer. Een ander feit is dat de meeste mensen ook al hun reis voor de zomervakantie geboekt hebben. Kortom, de zomer komt er aan en we hebben er massaal zin in!

Zomerkleding inslaan

Begint het bij jou ook al een beetje te kriebelen? Grote kans dat je al een paar kaar in je kledingkast hebt gekeken om te inventariseren welke truien en vesten je de komende tijd in kunt gaan ruilen voor T-shirts. Ik kom toch elk jaar tot dezelfde conclusie: tijd om kleding voor de zomer in te slaan. Komende tijd ga je dan ook steeds meer reclame zien voor de nieuwe zomercollecties bij verschillende winkels. Hoog tijd om binnenkort eens naar de stad te gaan of het internet af te speuren naar de mooiste kleren voor de zomer van 2016.

Tijd voor een nieuwe zwembroek

Het ultieme zomerkledingstuk is en blijft natuurlijk je zwembroek. Want wat doen we het liefste tijdens onze zomervakantie? Juist ja, lekker relaxen op het strand, aan het zwembad of gewoon in de eigen achtertuin! Dat doe je uiteraard in je zwembroek. Heren kiezen over het algemeen voor één of twee kwalitatieve zwembroeken, terwijl dames vaak wel tien bikini’s in hun koffer meenemen. Ieder zijn ding natuurlijk. Ben jij benieuwd wat de zwembroektrends van 2016 zijn? Komende zomer gaan we net als afgelopen jaren weer veel felle kleuren zien. Dit is natuurlijk geen trend meer, want daar houden we gewoon eenmaal van als het lekker weer is. Een trend die we wel meer gaan zien dan afgelopen jaar is de lengte van de zwemshorts. De lange surfshorts voor mannen hebben hun beste tijd gehad, want heren zwembroeken worden steeds korter.

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer? Wij in ieder geval wel!

Bron afbeelding

Gerelateerde berichten
Laat een antwoord