Wat is Flexpanda?

Flexpanda is een blog opgericht door een groep jonge, gedreven bloggers. Op Flexpanda vind je artikelen over alle soorten onderwerpen. Van actualiteit, muziek, bier, tot aan herkenbare dingen. Vanuit onze passie voor bloggen schrijven wij artikelen over dingen die ons interesseren en waarvan wij denken dat ze ook voor andere mensen interessant kunnen zijn.

Met een breed aanbod aan artikelen willen we  een zo breed en divers mogelijk publiek bereiken, informeren en inspireren.

Van Bier tot ergernissen!

Bij Flexpanda bloggen wij over alles wat je je maar kan bedenken. Van tips en trucs over hoe je effectiever thuis kan werken tot een antwoord op de vraag of pindakaas wel of niet gezond is, bij Flexpanda zit je altijd goed. Dus ben je opzoek naar nuttige informatie of wil je gewoon wat tijd doden met het lezen van leuke blogs?! Dan moet je bij ons zijn.

Wij wensen je veel plezier met het lezen van ons blog!

het Team van Flexpanda

Gastbloggen?

Vind je het zelf leuk om te schrijven? Wil je af en toe een artikel schrijven? Of juist met regelmaat? Of heb je misschien 1 leuk artikel die je wilt plaatsen?

We zijn op zoek naar alle soort gastbloggers op het gebied van:

 • Fashion
 • Sport
 • Voeding
 • Lifestyle

Wat we verwachten?

 • Artikelen die alleen voor Flexpanda geschreven zijn.
 • Artikelen van het liefst 500 woorden of meer
 • Goed gebruik gemaakt van de opmaak mogelijkheden om de leesbaarheid te verbeteren: bijvoorbeeld tussenkopjes en opsommingen.

Neem snel contact met ons op via: info@flexpanda.nl

Reactie ( 1 )
 1. Chuka Nwanazia
  4 januari 2018 at 19:17
  antwoorden

  Hello Flex Panda,

  Mijn naam is Chuka Nwanazia. Ik ben een student en blogger in Amsterdam en ik wou weten of jullie een Engelse sprekende blogger nodig hebben. Mijn website is https://www.beejonson.com/

  Met vriendelijke groeten,

  Chuka Nwanazia

Laat een antwoord