5 ergernissen bij het verbouwen van je badkamer

5 ergernissen bij het verbouwen van je badkamer

5 ergernissen bij het verbouwen van je badkamer

We vroegen een loodgieter in Rotterdam om de meest voorkomende ergernissen die bij het verbouwen van je badkamer naar voren kunnen komen. Om te zorgen dat deze ergernissen jou niet overkomen zetten we hier vijf tips op een rijtje!

1. Ontoereikend budget

Soms komt het voor dat men met de verbouwing halverwege is maar het budget al op of bijna op is. Dit komt dan vaak door slechte planning. Er wordt ineens gekozen voor die douche die toch wel flink duurder was, er moet plots een bad bij geplaatst worden of de tegels blijken bij nader inzien niet te hergebruiken. Je kunt dit voorkomen door nauwkeurig te plannen en een goede begroting op te zetten.

2. Meubels in een andere stijl

Een andere ergernis is dat nieuwe meubels niet in de stijl van de oude meubels zijn. Dit is eenvoudig te voorkomen door passende meubels te zoeken. Als je meubels van dezelfde serie zoekt weet je zeker dat ze goed bij elkaar zullen matchen!

3. Uitlopen van werkzaamheden

Wat ook als erg vervelend wordt bestempeld, zijn verbouwingen die uitlopen waardoor je soms wel weken langer in de rommel zit. Dit kun je voorkomen door vooraf goed te bedenken wat je precies wil en hoelang je overal de tijd voor hebt. Laat je de verbouwing door een bedrijf doen, vraag dan duidelijk naar een planning.

4. Niet weten wat je wil

Soms komt het voor dat men tijdens de verbouwing ineens bedenkt dat het toch anders moet. Erg vervelend, aangezien dit inhoudt dat een deel van het werk opnieuw zal moeten gebeuren. Voorkom dit door goed uit te zoeken wat je wil.

5. Onvoldoende ruimte

Een badkamer moet ruim ogen, een volgepropte badkamer is verre van rustgevend en prettig om te verblijven. Zorg er daarom voor dat je bij een herinrichting voldoende ruimte bewaart voor het doel dat de badkamer moet dienen.

Bron afbeelding

Gerelateerde berichten
Laat een antwoord