Zonnepanelen: De NovaVolt ervaringen helpen u beslissen!

Zonnepanelen: De NovaVolt ervaringen helpen u beslissen!

Zonnepanelen: De NovaVolt ervaringen helpen u beslissen!

Zonne-energie is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Niet alleen de overheid en andere instellingen prijzen zonne-energie de hemel in. Ook gezinnen en huishoudens zijn steeds meer tevreden over zonnepanelen en zonne-energie. NovaVolt is een leverancier van zonnepanelen. Zij doen dit door heel Nederland en NovaVolt heeft veel ervaring opgebouwd op het gebied van zonnepanelen. Benieuwd of de NovaVolt ervaringen positief zijn? Lees dan snel verder.

De voordelen van zonnepanelen

Men hoort vaak dat het plaatsen van zonnepanelen voordelig is. Door vele jaren bezig te zijn, heeft NovaVolt ervaring op het gebied van kennis van klanten. Voor veel klanten is niet bekend wat precies de voordelen zijn. Bij Flexpanda zullen we deze voordelen even op een rijtje zetten:

 • Rendement op zonnepanelen. Vergeleken met de rente die je over je spaargeld krijgt op je bankrekening, is het rendement op zonnepanelen vrij hoog. NovaVolt spreekt uit ervaring als ze zeggen dat een rendement van minimaal 8% realistisch is.
 • Mogelijkheid om te betalen met maandelijkse besparingen. In plaats van via een factuur te betalen, is het mogelijk om met je opgebouwde besparingen te betalen.
 • Uiteraard draagt het positief bij aan het milieu.
 • Het onderhoud wordt gedaan door het bedrijf zelf.
 • Lange levensduur. De zonnepanelen gaan tegenwoordig minimaal 25 jaar mee.

Waar moet je rekening mee houden?

Dit zijn enkele voordelen, er zijn er nog veel meer! Zoals hierboven al genoemd, heeft NovaVolt ervaring met het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Er zijn enkele aspecten waar op gelet moet worden bij het plaatsen van zonnepanelen. Allereerst het dak. Er zijn bepaalde daken waarbij zonnepanelen het hoogste percentage rendement leveren. Een schuin dak dat op het zuiden ligt geeft het hoogste rendement. Het onderhouden van zonnepanelen is zeer gemakkelijk. In principe hoeft er niets gedaan te worden. Grondig onderhoud wordt door het bedrijf zelf gedaan. Door de neerslag die valt, worden de zonnepanelen vanzelf schoongemaakt. Dit betekent dat je niet via een ladder het dak op hoeft te klimmen.

Onze NovaVolt Ervaringen

Wij van Flexpanda hebben ook zonnepanelen aangeschaft bij NovaVolt, gezien de vele voordelen die de zonnepanelen opleveren. Het leek ons daarom leuk om onze NovaVolt ervaringen met jullie te delen! Met Novavolt zijn we een aantal fases doorlopen. Onze NovaVolt ervaringen begon met een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek maakte één van de specialisten een situatieschets voor de installatie. Hierdoor kregen wij een offerte op maat, die rekening hield met de situatie van ons dak, de zon-oriëntatie van ons dak en onze huidige elektriciteitsgebruik. De offerte gaf ons inzicht in de mogelijkheden van de zonnepanelen voor onze specifieke situatie. Vragen als: Wat zijn de kosten? Hoeveel energie kunnen we opwekken met zonnepanelen? Wat is de terugverdientijd? werden daarin uitvoerig beantwoord. Ondanks de toekomstige, winstgevende NovaVolt ervaringen twijfelde we bij aankoop van de zonnepanelen. Dit was het geval, omdat wij met ons budget in de toekomst ook nog andere producten van andere bedrijven willen testen. Tot onze verbazing kregen we van NovaVolt te horen dat we niets hoefden te investeren! Met de betaalconcept ‘Zonnepanelen zonder Investering’ hoeft er voorafgaand niks betaald te worden. De panelen kunnen betaald worden met de winst die maandelijks gemaakt wordt op de energierekening. Hierdoor hoefden wij niks zelf vooraf te investeren. Na het aanvaren van de offerte, werden de zonnepanelen binnen 4 weken werkend geleverd. De installatie zelf was binnen één dag geïnstalleerd. De montage werd verzorgd door een ervaren & gecertificeerd installatie-team, met ruime ervaring in het gebruik van veiligheidsmiddelen. Na het plaatsen van de zonnepanelen werd al het karton e.d. ook nog netjes opgeruimd. Dat noemen wij nou nog eens service. Al deze fases hebben gezorgd voor fantastische NovaVolt ervaringen!

Benieuwd naar andere NovaVolt ervaringen?

Wij zijn zeer tevreden met onze NovaVolt ervaringen. Ook benieuwd naar zonnepanelen? Op de site van NovaVolt kan onder het kopje Novavolt ervaring gekeken worden hoe tevreden anderen zijn!

Gerelateerde berichten
Reactie ( 1 )
 1. Simon
  16 maart 2017 at 19:56
  antwoorden

  Review op deze site van Flexpads is m.i. geschreven door de afdeling reclame van Novavolt.
  Daar heb je dus helemaal niks aan.

Laat een antwoord