Leuk verblijf in Veluwemeer

Leuk verblijf in Veluwemeer

Leuk verblijf in Veluwemeer

Voor gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers is er genoeg te doen. U bent er vast weleens geweest. Zo niet, dan is het Veluwemeer een echte vakantie aanrader!

Veluwemeer trekt jaarlijks honderden bezoekers beschikt over een groot aantal campings en jachthavens. De accommodatie mogelijkheden zijn enorm door de vele aanbieders rondom het Veluwemeer. Om u een beeld te geven heeft * drie leuke aanraders gevestigd aan het Veluwemeer.

 

Resort Veluwemeer van Europarcs

Verblijven op een resort is voor u geen probleem. Europarcs Resort Veluwemeer is dit mogelijk. Dit resort ligt direct aan het meer vlakbij de plaats Nunspeet en is omringd door een prachtig natuurgebied. Natuurliefhebbers kunnen hier volop genieten. Strandwandelingen maken is hier mogelijk. Nabij Europarcs Resoort Veluwemeer ligt een strand met diverse speeltoestellen. Zo hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Op Resort Veluwemeer worden verschillende type recreatiewoningen gebouwd en heeft u de vrijheid om een kavel te kiezen.

 

Landal Waterparc

Het Harderbos ligt vlakbij Veluwemeer waar Landal Waterparc te vinden is. Hier kun je kiezen tussen appartementen en villa’s en is het mogelijk om vlakbij of direct aan het water te verblijven. De villa’s zijn in van alles voorzien en zijn ruim ingedeeld. In totaal zijn er 120 villa’s en 120 appartement aanwezig.  Het park beschikt over een overdekt zwembad, een openluchtbad en een eigen jachthaven. Dit is natuurlijk ideaal voor wie met de boot naar zijn vakantieverblijf wilt! Bij Lanadal Waterparc kun je bootjes huren, surfen, tennissen, klimmen in het speelkasteel, relaxen op het strand of een duik nemen in het zwembad en nog veel meer.

 

Glamping in safaritenten van Boshoek

De trend ‘glamping’ is indmiddels uitgegroeid tot een wererldwijd fenomeen. De term is een samensmelting van de termen “glamour” en “camping”. De markt voor glamping groeit nog steeds en is ook erg populair onder de non- kampeerders. Al enige tijd  luxe kamperen populair in Nederland.  Nu is het ook te beleven op de Veluwe in Nederland. Boshoek is een aanbieder dat  comfortabele 6-persoons safaritent verhuurd met complete inventaris en privé sanitair. Voor de koudere nachten beschikt de safaritent over een kachel. Door het echte kampeergevoel te combineren met een luxe verblijf maakt dit een bijzondere beleving!

Laat een antwoord